Vanzare apartament Tomis Nord

Cod oferta: EUGEN
Zona: Tomis Nord
Nr. camere: 2
Etaj: 5 /10
Confort: 1 Decomandat
Mobilat: Nemobilat
Suprafata: 54 m²
Utilitati:
 Gaz
 Telefon
 Cablu tv
 Balcon inchis
 Parchet
 Termopan
Contact: E1
Telefon: 0733 - 165.730
Email:
Da mai departe:

Ideal investitie!

Agentia noastra va prezinta in EXCLUSIVITATE un apartament de vanzare situat in Tomis Nord – vanzare apartament 2 camere decomandat, confort 1, etaj intermediar, incadrat, suprafata 54 mp. pozitionat SUD-EST, fara imbunatatiri majore, balcon de 6 m. inchis cu tamplarie din PVC cu geam termopan, izolatie exterioara, usa metalica, interfon. Liftul blocului a fost schimbat recent si inlocuit cu unul nou! Posibilitate de racordare la reteaua de gaze, aceasta fiind la usa apartamentului.

Apartamentul este situat intre zona Tic-Tac si Ciresica, pe str. Cismelei, foarte aproape de satul de vacanta, la circa 10 minute

Imobilul dispune de toate actele necesare instrainarii si se poate achizitiona si prin credit imobiliar sau credit tip "PRIMA CASA". In apropiere se afla supermarket, scoala, gradinita, statie de autobuz, piata, statie maxi-taxi, merita vazut.

Pret: 60.000 EURO.

Mai multe detalii si oferte pe : www.prima-casa-intermed.ro

Pentru mai multe detalii despre oferta,cat si despre alte oferte asemanatoare va rugam sa contactati consilierul nostru in vanzari EUGEN PAVEL . Tel: 0726.002.065; 0735.156.675.


 
Inapoi
Creare site - Websea Development. Powered by QEngine 2.1.33