Despre noi

Prima Casa Intermed este una dintre cele mai importante companii imobiliare din Constanta, membrii echipei avand o experienta de peste 10 ani in crearea, dezvoltarea si implementarea celor mai eficiente solutii necesare atingerii cu succes a obiectivelor clientilor sai.

Pe o piata imobiliara in continua miscare si transformare, obiectivul principal al Prima Casa Intermed il reprezinta abordarea in mod profesionist a cerintelor clientilor sai corporativi, institutionali sau privati, intarind o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe incredere, respect si integritate.

Pachetul de servicii imobiliare oferit de Prima Casa Intermed este rezultatul abordarii minutioase a complexitatii fiecarui aspect al cererii unui client. Chiar daca lucreaza pentru proprietari, chiriasi, cumparatori sau investitori, Prima Casa Intermed ofera servicii imobiliare integrate care cuprind analiza de piata, evaluarea proprietatii, coordonare juridica, analiza taxelor aferente tranzactiilor, analize de risc, planificare strategica si asistenta negociere.

Un aspect important al abordarii cu succes a noilor tendinte ale pietei imobiliare il reprezinta serviciile de management al investitiei. in aceasta arie Prima Casa Intermed a dezvoltat cu succes o serie de strategii de achizitii de terenuri si proprietati in si in afara Constantaului, urmarind in acelasi timp cresterea valorii de piata si oportunitatile de dezvoltare a acestor plasamente.

Succesul solutiilor si strategiilor Prima Casa Intermed este lantul integrator al modalitatilor de pozitionare si de crestere a notorietatii companiei pe piata imobiliara.

Filozofia Prima Casa Intermed

Modul de abordare a clientilor si principiile proprii de afaceri sunt in centrul activitatilor companiei.

Principalul obiectiv al Prima Casa Intermed il reprezinta furnizarea de servicii profesionale clientilor privati, corporativi si institutionali, intarind o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe incredere si respect.

Pentru o dezvoltare de succes Prima Casa Intermed promoveaza in randul angajatilor sai valorile sale fundamentale precum standarde profesionale inalte, integritate, demnitate si, nu in ultimul rand, munca in echipa.

Creare site - Websea Development. Powered by QEngine 2.1.33